TERMENI ŞI CONDIŢII

  1. INFORMAŢII DESPRE WEBSITE

Acest website este proprietatea Cocktail Service SRL cu sediul social în Piatra Neamţ, str. Ecaterina Teodoroiu, nr.4, înregistrată la Registrul Comertului J27 /1066 /1993, CUI RO4042947.

  1. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea website-ului, cât şi accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor şi condiţiilor de confidenţialitate detaliate mai jos, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii şi Condiţiile pentru utilizarea website-ului. În situaţia în care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii vă solicităm să nu utilizaţi website-ul nostru. Cocktail Service SRL isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii şi Condiţiile în orice moment fără o notificare prealabilă. De aceea vă solicitam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

  1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea website-ului www.cocktailservice.ro este de obținere a informaţiilor necesare potenţialilor clienţi precum şi facilitarea comunicării între clienţi şi departamentul de ofertare prin intermediul formularului de contact. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza utilizatorilor servicii mai bune de navigare. Cookie-urile nu solicită informaţii cu caracter personal şi nu identifică personal utilizatori de internet.
Datele suplimentare sunt stocate numai cu acordul dumneavoastră, de exemplu momentul în care oferiţi informaţii prin completarea formularului de contact.

  1. COFIDENŢIALITATE

Informaţiile colectate de către Cocktail Service SRL au ca scop ofertarea de servicii şi echipamente conform solicitării clienţilor noştri .
Cocktail Service SRL colectează de la clienţii săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresa, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării acestor date duce la imposibilitatea transmiterii oricărui mesaj prin intermediul formularului de contact către Cocktail Service SRL.
Cocktail Service SRL si www.cocktailservice.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui website, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane.

  1. GARANŢII ŞI EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Întreg conţinutul acestui website poate fi modificat şi vă este oferit fără garanţii de nici un fel.

Cocktail Service SRL nu garanteaza că website-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruşi ori alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere.

Cocktail Service SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduieste website-ul nostru ori acţiunilor unor terţe persoane.

Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu, Cocktail Service SRL  fiind exonerată de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Cocktail Service SRL  nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilitati sporite a informaţiilor, iar Cocktail Service SRL  nu îşi asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conţinutul acestor website-uri, pentru produsele sau serviciile promovate, comercializate prin acestora.

  1. PROTECTIA DATELOR

Luăm toate măsurile şi facem toate eforturile pentru ca datele dumneavoastră să fie stocate în siguranţă, accesibile doar când sunt necesare unor acţiuni în cadrul companiei. Transmisia datelor dvs se face prin sisteme criptate (SSL).

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Cocktail Service SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul firmei noastre, str. Ecaterina Teodoruiu, nr.4, Piatra Neamt, România sau prin e-mail la adresa: service[arond]cocktailservice.ro.
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.