Cocktail Service - importator și unic reprezentant Trikdis în Romania. Importam și comercialzam comunicatoare GPRS, comunicatoare GSM, comunicatoare IP, comunicatoare radio pentru sisteme de alarmă, centrale atiefractie cu comunicator GSM inclus (centrale GSM), centrale si accesorii wireles ce au comunicator GSM inclus.

Cocktail Service – importator și reprezentant Trikdis în Romania. Importam și comercialzam comunicatoare GPRS, comunicatoare GSM, comunicatoare IP, comunicatoare radio pentru sisteme de alarmă, centrale atiefractie cu comunicator GSM inclus (centrale GSM), centrale si accesorii wireles ce au comunicator GSM inclus.

Comunicarea alarmelor în dispeceratul de monitorizare prin reţea radio independentă – cea mai sigură soluţie la ora actuală.

Cocktail Service - importator și unic reprezentant Trikdis în Romania. Importam și comercialzam comunicatoare GPRS, comunicatoare GSM, comunicatoare IP, comunicatoare radio pentru sisteme de alarmă, centrale atiefractie cu comunicator GSM inclus (centrale GSM), centrale si accesorii wireles ce au comunicator GSM inclus.

 Reţeaua de comunicare poate fi creată în benzile radio VHF sau UHF.

Local, reţeaua radio poate acoperi 5 pana la 20 km. Mesajele pot fi transmise pe distanţe nelimitate prin utilizarea de repetoare, care repetă mesajele prin canal radio, Ethernet sau GPRS.

Mesajele sunt trimise în protocol Contact ID oferind informaţii detaliate despre evenimente (număr unic obiect, tipul de eveniment, locaţie, etc)

Transmisie simultană în frecvenţe paralele.

Mesajele pot fi transmise simultan în două frecvenţe paralele din aceeaşi bandă.

Mesajele sunt transmise în doar 75-95 ms ceea ce reduce semnificativ timpul alocat pentru a transmite mesaje de la un număr mare de obiective (în acelaşi timp) pe o frecvenţă radio.

Controlul comunicaţiei.

Emiţătoarele pot trimite mesaje periodice „ping”  cu scopul de a monitoriza comunicarea între emiţător şi receptor.

Sistemul de reţea radio este creat pentru a lucra în mod autonom în reţeaua companiei de securitate, asigurând, prin urmare, un control complet al comunicării şi nu în ultimul rând o securitate sporită prin însăşi dificultatea de a sabota comunicarea între sistemele de alarmă şi dispecerat de către persoane răuvoitoare.

Mesaje de alarmă sunt trimise prin protocol Contact ID. Acest lucru înseamnă că informaţiile transmise sunt detaliate.

Mesajele sunt transmise dispeceratului direct sau prin intermediul repetoarelor, în funcţie de distanţă şi interferenţele de mediu geografic între un emiţător şi un receptor. În funcţie de cerinţele diferitelor sisteme de codificare pot fi utilizate: RAS-3, RAS-2M Lars, Lars-1 și Milcol-D.

COMUNICATOARE RADIO

Puterea comunicatoarelor poate fi ajustată între 1,5 W şi 5 W. Ea depinde de reţea /sau necesităţile clientului.

Avantajele exclusive oferite de comunicatoarele radio TRIKDIS:

• Compatibile cu Paradox, DSC, Caddx, Pyronix şi alţi producători de sisteme de alarmă, citirea mesajelor făcându-se direct de pe data bus;
• Formatul codificat al mesajelor previne intrarea în reţea a persoanelor neautorizate;
• Compatibile cu diverse sisteme radio, pot fi integrate în reţele radio existente;
• Control constant a conexiunii cu dispeceratul prin mesajele “Ping” ;
• Foarte rapide şi foarte usor de configurat via USB;
• Accesul la configurarea comunicatoarelor radio este securizat cu 2 nivele de parole;
• Comunicatoarele pot fi blocate de catre producător pentru o singură companie de securitate;

T10 – comunicator radio VHF compatibil cu Paradox, DSC, Caddx, Pyronix. Citeşte mesajele direct din centrala de alarmare prin DATA BUS.
T10C –  comunicator radio VHF pentru trimiterea mesajelor de pe PGM –ul sistemelor de alarmă sau de la diferiţi senzori.
T10U – comunicator radio UHF compatibil cu Paradox, DSC, Caddx, Pyronix. Citeşte mesajele direct din centrala de alarmare prin DATA BUS.
T10UC -comunicator radio UHF pentru trimiterea mesajelor de pe PGM –ul sistemelor de alarmă sau de la diferiţi senzori.

REPETOARE RADIO

Repetoarele sunt utilizate când distanţa fizică (de la obiectiv la dispecerat) sau interferenţa mediului este prea mare. RR-IP12 este un echipament destinat repetării mesajelor de la comunicatoarele radio către receptorul conectat la dispeceratul de monitorizare via Radio, GPRS şi / sau Ethernet. Datorită acestei funcţionalităţi se poate crea o reţea ce se potriveşte mai eficient nevoilor dumneavoastră.

RR-IP12 – avantaje:
• Mesajele pot fi recepţionate din reţeaua radio şi retransmise către receptorul din dispecerat pe trei canale diferite: GPRS, Ethernet sau retea Radio în funcţie de receptoarele (radio, GPRS, Ethernet) instalate în dispeeratul de monitorizare.
• Canalele de repetor Radio, GPRS, Ethernet pot lucra independent sau ca soluţie de backup (canal principal – radio si 2 canale de backup – GPRS şi Ethernet).

 RECEPTOARE

Varietatea de receptoare permite multiple configuraţii a reţelelor radio pentru monitorizarea sistemelor de alarmă, precum şi combinaţii de repetor – receptor atunci când este folosit Radio, IP sau sistem multi-canal.
Avantajele utilizării receptor multi-canal:
•Mesajele pot fi recepţionate sau transmise pe trei diferite canale – GPRS, Ethernet sau reţea Radio;
•Comunicaţie în format SURGARD între receptor şi programul de monitorizare;
•Receptoarele transmit datele către dispeceratul de monitorizare prin RS-232 sau TCP/IP;
•Indică statusul receptorului;
•Control constant al conectivităţii între receptor şi dispecerat individual pentru fiecare receptor;

RL10 – Receptor IP destinat recepţionării mesajelor de la comunicatoare prin canal IP, canal SMS, canal GSM şi de la repetoarele IP Trikdis.
RM14 – Receptor multi-canal ce poate găzdui până la 4 module de recepţie (GSM, GPRS, IP, SMS).  Poate recepţiona mesaje de alarma de la orice echipament Trikdis inclusiv receptor IP.Este combinatia ideală între receptoarele RL10 si RD10.
RD10 – Receptor multi-canal ce permite recepţionarea mesajelor provenite de la comunicatoare radio VHF/UHF, linie telefonica sau mesaje SMS.

Transmisia alarmelor prin reţea GSM – comunicatoare GPRS/GSM

Transmisia alarmelor prin reţea GSM

Transmisia alarmelor prin reţea GSM

Complet compatibile.

Comunicatoarele GSM – GPRS din seria G10 si E10 sunt comunicatoare ce transferă în totalitate informaţiile provenite de la majoritatea sistemelor de alarmă existente pe piată. Prin urmare sunt uşor de a le integrat în sistemele de securitate existente.

Cheltuieli reduse pentru inventariere şi administrare.

Atunci când se utilizează dispozitive TRIKDIS este necesară doar o singura adresă IP pentru a primi informaţii de la sisteme de securitate diferite ca brand. Prin urmare, nu este nevoie să înlocuiţi echipamentele pe care deja le aveti. Acest lucru ajută la reducerea costurilor şi simplificarea administrării inventarului companiei de securitate.

Control şi configurare centralizată.

Comunicatoarele GSM oferite de noi pot fi configurate în grup, direct din dispeceratul de monitorizare .

 Instalare simplă.

Setările comunicatoarelor pot fi încărcate cu usurintă prin portul USB înainte de instalarea acestora în centralele antiefracţie.

 Transmisia mesajelor prin mai multe canale de comunicare .

Comunicatoarele TRIKDIS pot trimite mesaje pe adresa de IP principală sau de back-up. Dacă pierd ambele conexiuni, mesajele de alarmă sunt trimise prin mesaje SMS. Pentru suplimentarea securităţii se poate ataşa în paralel un comunicator radio VHF/UHF sau Ethernet.

Recunoscute internaţional pentru tehnologia GSM.

Echipamentele TRIKDIS sunt folosite cu succes de multe companii de securitate pe plan internaţional.

Pentru mai multe detalii aşteptăm să ne contactaţi accesând pagina de contact sau puteţi vizita şi site-ul producătorului: TRIKDIS

Pentru comenzi MARI, accesaţi pagina de contact sau utilizaţi numărul de telefon: 0731.900.901

Comandati direct din magazinul nostru online – click aici!


Comunicatoare GPRS, comunicatoare GSM, comunicatoare IP, comunicatoare radio pentru sisteme de alarmă.